Чернівецька область: протягом доби виникло 3 пожежі,на одній з яких загинув чоловік

Чернівецька область: протягом доби виникло 3 пожежі,на одній з яких загинув чоловік

19.11.15 13:36 0 458
За останню добу в Чернівецькій області сталося 3 пожежі, під час однієї з яких загинув чоловік. Трагедія сталася під час пожежі в житловому будинку в селі Шипинці Кіцманського району. В даному будинку проживав чоловік 1975 року народження. Звечора він ліг спати, перед цим вирішивши закурити цигарку. Чоловік заснув і не помітив, як недопалок випав з рук та впав на ліжко, спричинивши таким чином загорання постільних речей. Зранку до нього прийшла родичка, однак виявила чоловіка же без ознак життя. На той час пожежа самоліквідувалася, тому пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися. Вогнем знищено ліжко, постільні речі. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу в місто Кіцмань для встановлення причини смерті. Попередньою причиною виникнення пожежі є необережне поводження з вогнем під час паління самим загиблим.

Також минулої доби пожежа виникла в смт. Глибока, під час якої горіла господарська будівля місцевої мешканки. Загорання сталося на горищі будівлі, звідки по дерев’яних конструкціях стін та перекриття споруди перекинулося на прибудовану літню кухню. Розповсюдженню пожежі також сприяло і сіно, яке зберігалося в будівлі. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 14 смт. Глибока вже за 4 хвилини після повідомлення про пожежу працював на місці події. Рятувальники ліквідували пожежу, не допустивши подальшого поширення полум’я. Вогнем знищено частково покриття будівлі, 2 тонни сіна, пошкоджено речі домашнього вжитку. Вогнеборці врятували від знищення господарську будівлю. Пожежу спричинило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Ще одна пожежа сталася в селі Банилів-Підгірний Сторожинецького району, де горіла копиця сіна. Місцеві мешканці помітили пожежу на початковій стадії горіння і за допомогою підручних засобів ліквідували пожежу до того, як вона поширилася на значну площу. Вогнем знищено 1,5 тонни сіна.

З початку року в Чернівецькій області сталося 796 пожеж, на яких загинуло 33 людини, з них 1 дитина, ще 22 були травмовані, з них 2 дитини. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до мешканців області та нагадує, що потрібно бути вкрай обережними при поводженні з вогнем та дотримуватись правил пожежної безпеки. Це допоможе зберегти ваше життя та здоров’я! Пам’ятайте, що запобігти пожежі легше ніж ліквідувати її наслідки.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині баланс ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ