Луцьк: у «Білій турі» змагались шашкісти-початківці

Луцьк: у «Білій турі» змагались шашкісти-початківці

19.11.15 16:50 0 580
17 листопада в шахово-шашковому клубі міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» «Біла тура» відбулась командна першість з шашок серед учасників 1999 років народження і молодші команд клубів за місцем проживання.

Організатором змагань для дітей виступив міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». Учасниками були шашкісти-початківці, які відвідують секції в клубі «Біла тура» та в клубах за місцем проживання населення.

На перший погляд гра в шашки видається простенькою, легкою забавою. А це все через прості правила гри, одноманітність фігур (шашок) та їх ходів. Гравець, який хоч якимось чином глибше вникає в цю гру, переконується, що в цій простоті і вся складність гри. Безмежна кількість варіантів-комбінацій, яку бажано прорахувати в думках, як свою партію, так і суперника, і знайти єдиний правильний шлях до перемоги, що заставляє мозок працювати чітко, змістовно, а уяву яскраво і схематично. Це все і є математична логіка — точна, суха і переможна.

Командні змагання — це особлива гра. Це єдиний організм, який заставляє кожного гравця в команді відповідально віднестись до колективної боротьби.

Змагання проводились за коловою системою у п'ять турів.

Кращий результат показала команда клубу «Одісей» (спеціаліст Олег Хлопіцький), яка виборола перше місце. Друге і третє відповідно у спортсменів клубу «Атлет» (спеціаліст Володимир Наумук) та «Лучеськ» (спеціаліст Наталія Зінь).

Переможці змагань були нагороджені дипломами та призами від міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінницькій області ...
Наступна новина: На Львівщині затримали ...

КОМЕНТАРІ