В Житомирській області у Новограді-Волинському підліток викрав,а потім продав телефон,щоб отримати гроші на розваги

В Житомирській області у Новограді-Волинському підліток викрав,а потім продав телефон,щоб отримати гроші на розваги

19.11.15 15:38 0 517
В одній із шкіл райцентру стався інцидент, обставини якого з'ясовували працівники місцевої поліції. До них звернулась заявниця із повідомленням про викрадення в її 12-річного сина вартісного мобільного телефону.

Жінка розповіла, що, за словами сина, гаджет вартістю 2 тисячі гривень, зник у школі під час однієї з перерв з парти. Хлопець ненадовго залишив його без нагляду, а коли повернувся, телефону уже не було.

У школі правоохоронці, у першу чергу, поспілкувались з учнями та вчителями. У ході розмови з'ясувалось коло сторонніх осіб, які того дня з тих чи інших причин заходили до класу. Серед них був і один із старшокласників, який начебто не мав мотивів для відвідин молодших школярів.

Хлопець, спілкуючись з поліцейськими, спочатку взагалі заперечував похід до чужого класу, потім називав різні причини для цього, а згодом заплутався у власних словах. Відтак урешті у присутності батьків зізнався, що він узяв телефон, адже запримітив його давно.

У той день лише прослідкував, коли власник мобільного залишив його без нагляду, зайшов до навчального класу та забрав. Уже наступного дня викрадене продав, а виручені гроші одразу витратив на розваги.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У Ратуші ...
Наступна новина: В Закарпатській області на ...

КОМЕНТАРІ