На Житомирщині поліція розслідує обставини заподіяння ножового поранення чоловікові

На Житомирщині поліція розслідує обставини заподіяння ножового поранення чоловікові

19.11.15 15:02 0 509
Один чоловік – у лікарні, інший – під слідством: такий фінал застілля двох товаришів у Попільнянському районі. Хоча свою провину фігурант кримінального провадження визнає, у чому причина конфлікту не може пригадати ані він, ані сам потерпілий. Досудове розслідування триває.

Уранці 16 листопада до Попільнянського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію 32-річного жителя селища Корнина з ножовим пораненням грудної клітини. Окрім того, пацієнт знаходився у неадекватному через кількість вжитого алкоголю стані.

Коли після надання медичної допомоги потерпілий дійшов до тями, працівникам слідчо-оперативної групи вдалося дізнатися, що ножем його вдарив товариш, з яким вони чаркували напередодні уночі.

30-річного жителя цього ж селища поліція застала за місцем проживання також у нетверезому стані. Чоловік визнав свою причетність до завдання поранень опонентові. За його словами, разом з потерпілим у будинку односельця вони пиячили усю ніч. В якийсь момент виникла суперечка, у ході якої останнім аргументом став несподівано вихоплений ніж. Втім, ані винуватець, ані потерпілий так і не спромоглися згадати, що стало причиною драматичного конфлікту.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.121 (Тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі від 5 до 8 років.

Разом з тим правоохоронці нагадують: алгоритм дій людини, обумовлений формулою пляшка – суперечка – бійка, майже завжди призводить до непоправних трагедій. Не слід забувати про це, піднімаючи чергову чарку. У розпалі суперечки намагайтеся не втрачати здорового глузду та тверезо оцінювати ситуацію, адже миттєвий спалах жорстокості може поставити під загрозу здоров'я й життя людини та ваше майбутнє.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Як на Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ