На Тернопіллі на колегії Заліщицької райдержадміністрації розглянули актуальні питання й відзначили кращих працівників сільського господарства

На Тернопіллі на колегії Заліщицької райдержадміністрації розглянули актуальні питання й відзначили кращих працівників сільського господарства

19.11.15 08:55 0 619
Голова обласної державної адміністрації Степан Барна взяв участь у засіданні колегії Заліщицької райдержадміністрації, що відбулася 18 листопада. На колегії також були присутні директор департаменту екології та природних ресурсів Тернопільської облдержадміністрації Орест Сінгалевич, радник голови Національної поліції України, т.в.о. начальника головного управління Національної поліції в Тернопільській області, полковник поліції Олександр Богомол, голови міськсільвиконкомів, керівники установ, підприємств, організацій району.

Несамперед, Степан Барна звернув увагу присутніх на правовому використанні земель сільськогосподарського призначення, легалізації кар'єрів, оренди ставків, освоєння коштів, виділених з Державного фонду регіонального розвитку.

Про стан проведення реформи МВС у Тернопільській області, розкриттям кримінальних злочинів на території області, а також проведення набору в тернопільську національну патрульну поліцію доповів радник голови Національної поліції України, т.в.о. начальника головного управління Національної поліції в Тернопільській області, полковник поліції Олександр Богомол.

Під час засідання присутні розглянули питання роботи управління Пенсійного фонду України в Заліщицькому районі щодо пенсійного забезпечення громадян району та своєчасного і в повному обсязі фінансування виплати пенсій. А також виконання районної програми соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на 2015 рік. Стан виконання програми «Молодь Заліщанщини» на 2011-2015 роки, роботу Заліщицької дитячо-юнацької спортивної школи за 2014 рік та за 10 місяців 2015 року та аналіз споживання та оплати за спожиті паливно-енергетичні ресурси всіма категоріями споживачів району та дотримання лімітів споживання.

Окрім цього, під час засідання колегії Заліщицької районної з нагоди Дня працівників сільського господарства Степан Барна нагородив грамотою облдержадміністрації керівника фермерського господарства «Воля» Михайла Лучака, а грамотою Міністерства аграрної політики України — керівника СГ ТОВ «Добробут» Мирослава Розлуцького.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Бюджет отримав від ...

КОМЕНТАРІ