У Тернопільській ОДА тривають навчання щодо роботи в системі «PROZORRO»

У Тернопільській ОДА тривають навчання щодо роботи в системі «PROZORRO»

19.11.15 08:01 0 580
Для державних підприємств, установ та організацій, а також суб'єктів підприємницької діяльності провели 18 листопада навчання щодо роботи на електронному майданчику «ДЕРЖЗАКУПІВЛІ.ОНЛАЙН» в системі електронних державних закупівель «PROZORRO».

Як зазначила директор департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва Тернопільської облдержадміністрації Галина Воляник, система закупівель онлайн дозволяє максимально зекономити кошти та продемонструвати прозорість процесу.

«Це крок до повного переходу на електронне управління, - зазначила вона. - Здійснювати закупівлі в режимі онлайн - зручно та вигідно. Підприємці отримують доступ до державних закупівель, а установи можуть порівняти ціни та обрати дешевший продукт. Слід оперативно освоїти цю систему та на практиці остаточно перейти до електронних закупівель».

Учасників семінару ознайомили із особливостями реєстрації та пошуку на майданчику «ДЕРЖЗАКУПІВЛІ.ОНЛАЙН». На цій платформі зареєструвалось найбільше представників області. Там міститься документаційна база щодо впровадження системи електронних закупівель, усі відкриті реєстри та інші новини. Загалом функціонує шість майданчиків для здійснення електронних закупівель. Згідно розпорядження голови ОДА всі підрозділи та державні структури будуть проводити закупівлі через цю систему.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 2 000 гривень видурив у ...
Наступна новина: Прокурор Закарпаття ...

КОМЕНТАРІ