На Хмельниччині затримали злодія-гастролера з Черкаської області

На Хмельниччині затримали злодія-гастролера з Черкаської області

19.11.15 16:35 0 577
34-річний зловмисник скоїв дві крадіжки в смт. Летичів, швидко збув крадене і намагався покинути межі району, але працівники місцевої поліції «зняли» його з автобуса.

До чергової частини Летичівського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого підприємця про те, що з його вантажного автомобіля невідома особа таємно викрала дві нові акумуляторні батареї вартістю 2 тисячі гривень кожна. А наступного дня до правоохоронців звернулася ще одна місцева жителька, яка повідомила про зникнення золотого ланцюжка з хрестиком вартістю близько 1 тисячі гривень.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до скоєння обох злочинів причетний 34-річний мешканець Тальнівського району Черкаської області. Останнім часом чоловік працював водієм у місцевого перевізника. Акумулятори він викрав з вантажівки, яка стояла на стоянці поряд з автобусом, на якому їздив зловмисник. А прикраси він виніс з будинку своєї співмешканки.

Після того, як злодій швидко збув усе крадене в районному центрі, він намагався поспішно покинути межі району, але правоохоронці буквально «зняли» його з автобуса.

За даним фактом слідчим відділенням Летичівського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Процедура ...
Наступна новина: Буковина: рятувальники та ...

КОМЕНТАРІ