рятувальники нагадали керівникам закладів освіти основні вимоги пожежної безпеки

рятувальники нагадали керівникам закладів освіти основні вимоги пожежної безпеки

19.11.15 12:50 0 534
18 листопада в навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області пройшли заняття з групою директорів загальноосвітніх навчальних закладів Рівненщини.

Перед присутніми виступив головний інспектор відділу пожежної безпеки Управління державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту ГУ ДСНС у Рівненській області Віталій Гриб. Офіцер Держслужби з НС наголосив, що в освітніх закладах повинен здійснюватися постійний контроль за станом пожежної безпеки, адже на даних об’єктах масово перебувають діти. З цією метою керівники мають забезпечити справність систем пожежної автоматики, електрогосподарства, протипожежного водопостачання, а також забезпечення об’єктів первинними засобами пожежогасіння тощо. Доповідач навів учасникам засідання приклади пожеж, що сталися цього року в загальноосвітніх навчальних закладах області, детально розповів про причини їх виникнення та порядок їх ліквідації.

На завершення майор служби цивільного захисту Віталій Гриб звернув увагу керівників освітніх закладів на необхідність проведення з персоналом протипожежного інструктажу з правил користування вогнегасниками, безпечної експлуатації електронагрівальних та інших приладів опалення під час осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: піротехніки ДСНС України ...

КОМЕНТАРІ