Рівненська область: рятувальники перевірили готовність зведеного комунального аварійно-рятувального загону обласного центру до дій за призначенням у режимі підвищеної готовності

Рівненська область: рятувальники перевірили готовність зведеного комунального аварійно-рятувального загону обласного центру до дій за призначенням у режимі підвищеної готовності

19.11.15 10:03 0 577
18 листопада на виконання розпоряджень Кабінету Міністрів України, Голови Рівненської облдержадміністрації та міського голови Рівного, в комунальному підприємстві «Рівненське шляхово-експлуатаційне управління автомобільних доріг» було проведено семінар-практикум на тему: «Порядок планування, організації та проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту на підприємствах, установах та організаціях».

Участь у даному семінарі прийняли заступник начальника Головного управління ДСНС України у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Олександр Мохрик, начальник міськрайонного Управління ГУ ДСНС полковник служби цивільного захисту Віктор Бабак, представники Рівненського міськвиконкому, Рівненської райдержадміністрації, керівники об’єктів підвищеної небезпеки, потенційно небезпечних об’єктів, об’єктів життєзабезпечення, а також керівники спеціалізованих служб цивільного захисту м. Рівне та Рівненського району.

У своєму виступі Олександр Мохрик звернув увагу учасників семінару щодо важливості проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту, як теоретично так і практично.

Разом з тим, у ході зібрання було перевірено плани цивільного захисту на особливий період та плани реагування на надзвичайні ситуації. З керівниками служб цивільного захисту міста Рівне та Рівненського району, аварійно-рятувальних формувань та комунальних служб міста проведено заняття щодо порядку дій під час виникнення можливих надзвичайних ситуацій та проведення рятувальних та інших невідкладних робіт.

Після цього було здійснено практичну перевірку готовності до виконання завдань за призначенням в режимі підвищеної готовності персоналу, відповідної спеціальної техніки та обладнання.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ