У Львівській області рятувальники продовжують навчати школярів правилам особистої безпеки

У Львівській області рятувальники продовжують навчати школярів правилам особистої безпеки

19.11.15 15:16 0 501
Львівські рятувальники постійно відвідують освітні навчальні заклади, де на тематичних заняттях розповідають школярам про причини та наслідки пожеж, надзвичайні ситуації різного характеру, про діяльність пожежно-рятувальних підрозділів області. Також рятувальники нагадують дітям про необхідність дотримання простих, але таких необхідних всім правилам безпечної поведінки.

17 листопада фахівці Головного управління ДСНС України у Львівській області відвідали СЗШ № 98. Зазвичай, педагоги охоче запрошують працівників пожежно-рятувальної служби на уроки з безпеки життєдіяльності, як до учнів молодших класів, так і до старшокласників. Такі зустрічі позитивно впливають на дітей, змушують їх приділяти особливу увагу своїй безпеці, активно обговорювати такі проблеми.

Рятувальники розповіли учням 8-х та 9-х класів про причини виникнення пожеж у побуті та шляхи запобігання біді. Упродовж всього уроку надзвичайники використовували цікаві відеоролики із експериментами щодо порушення правил безпеки. Школярі уважно слухали усі настанови та обіцяли їх дотримуватися, а також запевнили рятувальників про дотримання цих правил батьками.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ