У Рівному поліцейські затримали водія,у якого вміст алкоголю перевищував норму вдесятеро (+фото)

У Рівному поліцейські затримали водія,у якого вміст алкоголю перевищував норму вдесятеро (+фото)

19.11.15 13:06 0 516


Працівники поліції виявили в Рівному нетверезого водія, який під час затримання чинив опір та погрожував правоохоронцям.

близько 10 години ранку на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жителів міста Рівне, що на вулиці Менделєєва невідомий водій, керуючи автомобілем «Черрі Амулет», пошкодив паркан одного із житлових будинків.

На місце події виїхали правоохоронці, де і виявили вказаний рівнянами автомобіль та чоловіка, який знаходився на водійському сидінні.

Під час спілкування з керманичем іномарки поліцейські відразу помітили, що той має явні ознаки алкогольного сп'яніння. У подальшому чоловік поводив себе дуже агресивно, виражався нецензурною лайкою, погрожував працівникам поліції фізичною розправою.

В ході спілкування з працівниками поліції водій продовжував не виконувати законні вимоги правоохоронців та намагався декілька раз вдарити поліцейських. Після чого до правопорушника було застосовано заходи фізичного впливу та спецзасоби у вигляді наручників.

У подальшому водію, 37-річному жителю Рівненського району, запропонували пройти медичний огляд на визначення стану сп'яніння, на що він погодився. 2,1 проміле – результат, який показав прилад «Драгер» у медичному закладі, що більше ніж удесятеро перевищує допустиму норму.



На водія автомобіля «Черрі Амулет» працівники поліції склали адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення та доставили його у Рівненський відділ поліції для з'ясування усіх обставин події.

Відділ управління превентивної служби
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: на Тячівщині ...

КОМЕНТАРІ