Завдяки ПриватБанку сільгосптехніка для аграріїв тепер доступніша

Завдяки ПриватБанку сільгосптехніка для аграріїв тепер доступніша

19.11.15 11:04 0 786

ПриватБанк пропонує аграріям унікальну програму з придбання сільгосптехніки за вигідними умовами та низькими відсотками.

"Всебічна підтримка наших сільгоспвиробників, у тому числі доступними кредитними і лізинговими програмами, сьогодні виходить за межі виключно банківських операцій в площину підтримки конкурентоспроможності наших експортерів на світовій арені. - розповідає директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Андрій Якимів. - Для цього їм необхідні сучасні світові технології та техніка. Ми готові сприяти цьому та  зробили кредитування агросектору максимально прозорим, доступним та технологічним. Співпрацюючи з  провідними постачальниками сільгосптехніки - українськими компаніями ТОВ “ПриватЛізинг” та ТОВ “НовоФарм”, ми пропонуєм нашим клієнтам великий вибір сільськогосподарської техніки покликаної значно збільшити рівень продуктивності виробництва та відповідного зростання фінансового результату компанії”.  

ТОВ “Приват Лізинг” та ТОВ “НовоФарм”  забезпечують ринок високоякісною сільськогосподарською технікою кращих світових марок (CLAAS, AMAZONE, KUHN, GRIMME та ін.) та на будь-який смак (від моніторів врожайності до сівалок, комбайнів, тракторів та грузових автомобілів). Фахівці компаній  ТОВ “Приват Лізинг” та ТОВ “НовоФарм” надають гарантійний та після гарантійний сервіс, а також проведуть навчання з експлуатації та технічного обслуговування імпортної техніки.Як зазначають у банку, також можлива адаптація графіка лізингових платежів. Це означає, що з урахуванням сезонності сільськогосподарської діяльності, можливе значне зменшення внесків зі сплати основного платежу лізингу.

Серед переваги лізингу сільськогосподарської техніки від ПриватБанку слід виділити:

    Адаптований графік погашення з урахуванням сезонності бізнесу.

    Не потрібно виводити з обігу всі 100% вартості покупки.

    Оплата техніки частинами за рахунок прибутку від її використання.

    Економія  на податкових платежах за рахунок амортизації, податкового кредиту за ПДВ і збільшення витрат на суму процентів і комісій.

    Банк захищає Ваше майно. На предмет лізингу не можна накласти арешт або звернути стягнення.

    Для фінансування не потрібна застава.


Крім кредитних ліній і овердрафтів, компанії агропромислового комплексу можуть користуватися спеціальними програмами ПриватБанку з фінансування закупівель ПММ і запчастин, оновити свій технічний парк на умовах лізингу (1% річних + 1% комісії за оформлення). Крім того, аграрії активно користуються послугою "Гарантованих платежі" під 4% річних, яка дозволяє отримати від банку гарантію своєчасної оплати на адресу постачальників сировини і матеріалів за наданими відстрочень платежу.

Детальніше про техніку та умови лізингу можна дізнатися, замовивши зустріч зі спеціалістом банку за безкоштовним номером 3700 або на сайті банку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Вінничина: в прикордонних ...

КОМЕНТАРІ