Вінницька поліція затримала крадійку кави

Вінницька поліція затримала крадійку кави

20.11.15 12:24 0 562
Оперативники міського відділення поліції затримали жінку за підозрою у крадіжці. Зловмисниця відвідувала один із спеціалізованих магазинів та щоразу прихоплювала по упаковці кави.

18 листопада до Вінницького відділу поліції звернувся 35-річний вінничанин з заявою про крадіжку. З приміщення магазину невідома особа вчинила крадіжку упаковки кави «Blaser» вартістю більше 1000 гривень.

Завдяки запису камери відеоспостереження працівники поліції швидко встановили особу зловмисника. Крадієм виявилась 30-річна раніше не судима киянка, яка проходила курс лікування в одному з медичних закладів обласного центру.

Як з'ясувалось, прийшовши до магазину, жінка замовила каву і доки продавець готувала напій, викрала та сховала в сумку упаковку натуральної кави.

При ретельному перегляді відеозапису, правоохоронці виявили, що жінка була в магазині декілька разів і ніколи не йшла з порожніми руками.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації ГУНП

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Міський голова ...
Наступна новина: У Житомирі поліцейські ...

КОМЕНТАРІ