Консультативна Місія Європейського Союзу в Житомирі

Консультативна Місія Європейського Союзу в Житомирі

20.11.15 08:10 0 584
У Житомирі 19 листопада, відбулася зустріч з Консультативною Місією Європейського Союзу з питань реформування сектору цивільної безпеки в Україні.

У зустрічі взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко, директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА Олексій Шатило, директор Регіонального Офісу реформ у Житомирській області Роман Слідзевський.

Консультативна місія Європейського Союзу в Україні консультує та надає підтримку відповідним державним органам України сфери цивільної безпеки в концептуальному плануванні та послідовній реалізації їхніх комплексних і цілісних зусиль щодо реформування правоохоронних органів та органів системи верховенства права (судової системи та прокуратури), а також в контексті наскрізних аспектів ефективного управління (боротьба з корупцією, права людини, реформа державного управління та стратегічні комунікації).

Геннадій Дмитренко розповів представникам Консультативної Місії ЄС про систему цивільного захисту, яка існує в області, про співпрацю між правоохоронними органами та державною владою, про обласні програми, спрямовані на охорону, правопорядок та захист громадян на Житомирщині.

Голова делегації Ахім Штауденмайєр ознайомив присутніх з питаннями, якими займається Консультативна Місія, та зазначив, що зміни у сфері цивільного захисту та безпеки пов'язані не лише з реформуванням самої системи, але й з проведенням інших реформ, наприклад, децентралізації. Змінюватиметься склад правоохоронних органів, їхні функціональні обов'язки, наповнення бюджету сфери тощо.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Чернігів: До 150-річчя від ...

КОМЕНТАРІ