В Житомирській області бердичівські поліцейські затримали шахрайку

В Житомирській області бердичівські поліцейські затримали шахрайку

20.11.15 08:56 0 519
Жінка, емоційно повідомивши 82-річному жителю райцентру про вигадану хворобу його доньки, видурила у того 1,5 тисячі гривень «на лікування». Правоохоронці розпочали досудове розслідування.

17 листопада до Бердичівського відділу поліції звернувся 82-річний місцевий житель. Пенсіонер розповів, що повірив знайомій свого онука, яка його ошукала.

За словами дідуся, кілька тижнів тому жінка прийшла до нього додому та, плачучи, повідомила, що його донька раптово захворіла і зараз терміново потрібні гроші, адже її оперуватимуть. Вражений лихою звісткою, чоловік одразу віддав відвідувачці усі свої заощадження – 1500 гривень.

Згодом, зателефонувавши до доньки, пенсіонер дізнався, що та почувається добре і до лікарів не зверталася. Відтак пішов до обманщиці додому, щоб повернути свої гроші. Та жінка просто вигнала його з квартири, повідомивши, що кошти давно витратила і повертати не збирається.

У розпачі пенсіонер звернувся до поліції.

Уже за годину 31-річну жінку було доставлено до відділу для дачі показів. У скоєному вона зізналась і розповіла, що гроші витратила на розваги та алкоголь.

– Слідчими розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Бердичівського відділу поліції Роман Зайцев. – Крім того встановлено, що жінка раніше вже була засуджена за крадіжки, відтак триває перевірка щодо її причетності до інших кримінальних діянь.

Підозрюваній загрожує штраф або громадські роботи на строк до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або до 3 років обмеження волі.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські рятувальники ...
Наступна новина: 5 000 гривень за ...

КОМЕНТАРІ