У Житомирі поліцейські навчають дорожній грамоті найменших учасників дорожнього руху

У Житомирі поліцейські навчають дорожній грамоті найменших учасників дорожнього руху

20.11.15 12:32 0 513
У дитячому дошкільному закладі №29 м. Житомира вихованці познайомилися з поліцейськими й разом з ними вивчили ази дорожньої безпеки, подивилися тематичні мультиплікації та отримали пам'ятки з правилами безпечної поведінки.

У залі дитячого садку старші дошкільнята 18 листопада зустрічали гостей-правоохоронців, які завітали до малечі з розважально-повчальною метою: навчити маленьких пішоходів дорожній безпеці.

Поліцейські вважають, що виховувати правосвідомість і прививати розуміння власної безпеки потрібно змалечку. До цієї відповідальної місії слід залучати і батьків, і педагогів.

– Необхідно з самого дитинства привчати дітей до правильного і ввічливого поводження на дорогах, і тоді ми отримаємо гарні результати у майбутньому у вигляді дисциплінованих учасників дорожнього руху, - каже працівник поліції Ольга Лабунська.

Разом з гостями дошкільнята повторили вже відомі їм елементарні правила безпечної поведінки на дорозі, а також дізналися нові відомості. Із задоволенням діти розгадували тематичні загадки та ділилися власними спостереженнями.

Поліцейські запропонували малечі подивитися профілактичні мультиплікаційні ролики, прокоментувавши кожну із демонстрованих ситуацій.

Аби діти закріпили почуте і побачене разом з дорослими, правоохоронці роздали їм пам'ятки з основними правилами дорожньої безпеки.

Представники поліції обіцяють продовжити таку профілактичну роботу і в інших дошкільних освітніх закладах.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ