Волинь: для учнів загальноосвітньої школи № 2 рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Волинь: для учнів загальноосвітньої школи № 2 рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

20.11.15 09:05 0 589
19 листопада рятувальники міста Володимир-Волинського разом з керівним складом навчального закладу організували для вихованців загальноосвітньої школи № 2 акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». У рамках заходу працівники ДСНС організували виставку пожежно-рятувальної техніки. Діти мали можливість ознайомитися з тактико-технічними характеристиками спец автомобілів та бойового спорядження.

Вогнеборці розповіли, у яких випадках використовується те чи інше обладнання. З перших хвилин діти оточили бійців Служби порятунку – усім було надзвичайно цікаво подивитися на бойове спорядження та спецтехніку. Надзвичайну зацікавленість викликала розповідь та демонстрація можливостей пожежно-рятувального автомобіля, аварійно-рятувального спорядження та демонстрація гасіння умовної пожежі. В кожного учня була можливість приміряти бойовий одяг та спорядження, посидіти за кермом автомобіля, подати воду з пожежного рукава, уявити себе справжнім рятувальником.

На згадку про гостину у пожежно-рятувальній частині педагоги отримали пам’ятки про основні правила безпеки життєдіяльності. Діти залишились у захваті та пообіцяли завжди дотримуватись правил, які збережуть їх здоров’я та життя.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: Чернівці: На об’єкті ...

КОМЕНТАРІ