У Волинській області триває просвітницька робота серед працівників дошкільних закладів

У Волинській області триває просвітницька робота серед працівників дошкільних закладів

20.11.15 16:41 0 550
19 листопада у рамках Тижня безпеки рятувальники провели навчання з основ безпеки життєдіяльності для працівників дошкільного закладу «Малятко» у м. Луцьку.

На зустрічі з персоналом закладу начальник відділу інформацій та комунікацій з громадськістю УДСНС України у Волинській області Ірина Варварук розповіла про пожежну безпеку та особливу поведінку дітей під час виникнення надзвичайної ситуації чи пожежі. Адже відомо, що діти під час пожежі ховаються по кутках, під столом чи під ліжком, тож їх досить важко знайти у заволоченій димом кімнаті. А під час можливої евакуації малеча взагалі може загубитися, тому дітям потрібно в карман куртки чи кофтини обов’язково покласти записку із зазначеними ім’ям та прізвищем, адресою проживання та телефонами батьків.

Особливо акцентована увага освітян на діях людей в умовах надзвичайних ситуацій військового характеру. Йшлося про дії у разі раптового обстрілу, оповіщенні населення, при отриманні інформації про евакуацію, оскільки під час евакуації потрібно бути психологічно готовими і не панікувати, а також дбати за дітей.

Про надзвичайні ситуації та пожежі, що вимагають адекватної поведінки, дії під час виявлення можливих вибухових пристроїв у громадському транспорті, адміністративній будівлі чи місцях масового перебування людей та інші правила безпеки освітяни дізналися, переглянувши відеоролики ДСНС України.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інвестиційні проекти ...
Наступна новина: В Закарпатській області юна ...

КОМЕНТАРІ