У Волинській області ковельські поліцейські затримали квартирного злодія із Рівненщини

У Волинській області ковельські поліцейські затримали квартирного злодія із Рівненщини

20.11.15 10:08 0 528
Близько дев'ятої години ранку на лінію «102» Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення від 36-річної ковельчанки про те, що у квартиру батька, який мешкає по сусідству, проник невідомий чоловік.

Спритник викрав із оселі браслет, наручний годинник та близько 13 тисяч гривень. Вийшовши із помешкання із викраденим майном, на площадці злодій зустрівся із господарями квартири. Зловмисник почав тікати, однак, у сусідньому мікрорайоні міста зловмисника наздогнав родич потерпілого.

Під час особистого огляду молодика, працівники поліції виявили та вилучили викрадені речі, рукавички і набір ключів.

Злодієм виявився житель Рівненської області, 1986 року народження. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів, пов'язаних з незаконним обігом наркотиків.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Тривають слідчі дії. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Ковельський відділ поліції ГУ НП

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ