Хмельниччина: у Кам'янці-Подільському поліцейські розшукали жартівника,який «замінував» автовокзал

Хмельниччина: у Кам'янці-Подільському поліцейські розшукали жартівника,який «замінував» автовокзал

20.11.15 15:28 0 569
Вчора, 17 листопада, о 7.05 годині до чергової частини Кам'янець-Подільського відділу поліції зателефонував невідомий та заявив, що «на автовокзалі бомба». Впродовж доби правоохоронці розшукали зловмисника — ним виявився 29-річний місцевий житель.

Після отримання повідомлення впродовж 5 годин правоохоронці спільно зі спеціалістами з центру розмінування та службою з надзвичайних ситуацій перевіряли приміщення автовокзалу та прилеглу територію на наявність вибухонебезпечних предметів, але повідомлення, на щастя, виявилось неправдивим.

Поліцейські встановили, що дзвінок надійшов із таксофону, розташованого неподалік автовокзалу. Використовуючи відео з камер спостереження, почали перевіряти осіб, які в той час були у цьому районі, і з'ясували, що дзвінок здійснив 29-річний місцевий житель. Чоловік цілу ніч розпивав спиртне, а на ранок вирішив так пожартувати.

Стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на трок від 2 до 6 років.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: органами ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ