Тернопільська область: ліквідовано 4 пожежі

Тернопільська область: ліквідовано 4 пожежі

20.11.15 08:07 0 528
18 листопада о 10:20 виникла пожежа сміття на відкритій території в місті Шумськ на площі орієнтовно 30 м. кв. Причина виникнення загорання та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 16-го державної пожежно-рятувальної частини Управління.

18 листопада о 21:35 виникла пожежа піднавісу з грубими кормами в селі Іванківці Лановецького району. Вогнем знищено піднавіс та 10 т. соломи. Матеріальні збитки орієнтовно становлять 8 тисяч гривень. Пожежу ліквідовано черговим караулом 11-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, під час гасіння врятовано 1 будівлю.

18 листопада о 22:26 виникла пожежа в житловій будівлі в селі Світле Монастириського району. Вогнем знищено покриття і перекриття, 10 пластикових вікон, металічні двері і речі домашнього вжитку. Врятовано 1 будівлю. На гасіння пожежі було залучено черговий караул 19-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління в складі 4 чоловік та місцевої пожежної команди смт. Коропець в складі 2 чоловік.

19 листопада о 00:51 виникла пожежа в моторному відсіку автомобіля в місті Чортків. На гасіння пожежі було залучено черговий караул 6-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління в складі 4 чоловік. Пожежею пошкоджено моторний відсік автомобіля. Причина пожежі встановлюється.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Консультативна Місія ...

КОМЕНТАРІ