На Тернопіллі конкурс проектів журналістських досліджень у рамках програми OBJECTIVE

На Тернопіллі конкурс проектів журналістських досліджень у рамках програми OBJECTIVE

20.11.15 11:33 0 505
Датська консалтингова компанія NIRAS і BBC за фінансової підтримки міністерства іноземних справ Данії оголошує конкурс на фінансування проектів журналістських досліджень у рамках програми OBJECTIVE.

До участі у даному конкурсі запрошуються журналісти з України, Білорусі й Молдови, які займаються дослідженням низки тем (додаються).

На конкурс можуть подаватися розслідування у будь-якому вигляді (статті, відео чи мультимедіа), опубліковані однією з мов даного регіону і у будь-якому ЗМІ. Заявка на фінансування може бути написана англійською, українською чи російською мовами і повинна містити низку складових (додаються). Заявку необхідно надіслати Браяну Боннеру, координатору OBJECTIVE в Україні, на електронну адресу editorobjective@gmail.com до 31 грудня 2015 року.

Детальнішу інформацію щодо даного конкурсу і прикладів проектів можна отримати на веб-сайті проекту MYMEDIA (http://www.mymedia.org.ua/konkurs /ukraina/objective/?small=1), а також у координатора програми OBJECTIVE в Україні Браяна Боннера (e-mail: editorobjective@gmail.com).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Міжнародний кінофестиваль ...

КОМЕНТАРІ