На Тернопіллі провели командно-штабні навчання

На Тернопіллі провели командно-штабні навчання

20.11.15 09:27 0 510
19 листопада розпочато проведення командно-штабного навчання органів управління Тернопільської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту з виконання завдань під час несприятливих погодних умов в осінньо-зимовий період.

Склад учасників командно-штабного навчання: регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській обласній державній адміністрації, місцеві комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при районних державних адміністраціях і виконавчих комітетах м. Бережани, Кременця, Чорткова і Тернополя, управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації, Управління ДСНС України в області, територіальні та місцеві спеціалізовані служби цивільного захисту, ВАТ «Тернопільобленерго», Тернопільський ДЕД, Тернопільська дирекція залізничних перевезень, районні (міські) ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту та їх структурні підрозділи (в місцях дислокації), штаби з ліквідації наслідків метеорологічних умов осінньо-зимового періоду, організації та установи області відповідно до їх функціональної спрямованості.

07.30 год. 19 листопада ц.р. оперативним черговим управління цивільного захисту облдержадміністрації передано сигнал «Оголошено навчальний збір» для керівників територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту.

08.00 год. було розпочато засідання керівників територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту, роботу якої очолив В.О. начальника управління цивільного захисту облдержадміністрації Любий І.В., розглянуті питання:

- аналіз виконання плану заходів щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру і пожежної безпеки в осінньо-зимовий період 2014/2015 року;

- уточнення розрахунків сил та засобів для проведення запобіжних заходів і виконання робіт з ліквідації наслідків стихійного лиха;

- уточнення порядку взаємодії органів виконавчої влади всіх рівнів із визначенням відповідальних осіб, порядок і регламент зв'язку, інформування, оповіщення у разі виникнення надзвичайних ситуацій та виконання заходів з ліквідації наслідків метеорологічних явищ.

- підготовка проекту рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській обласній державній адміністрації «Склад оперативного штабу координації дій з проведення заходів безпеки та мінімізації можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій, пов'язаних з ускладненням погодних умов в осінньо-зимовий період 2015/2016 року.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ