Про конкретні напрямки співпраці йшлося під час зустрічі керівників області з Надзвичайним та Повноважним послом Канади в Україні Романом Ващуком

Про конкретні напрямки співпраці йшлося під час зустрічі керівників області з Надзвичайним та Повноважним послом Канади в Україні Романом Ващуком

20.11.15 12:10 0 558
Голови облради Василь Хомінець та ОДА Степан Барна зустрілись Надзвичайним та Повноважним послом Канади в Україні Романом Ващуком. Мета відвідин високого гостя нашого краю – загальне ознайомлення з областю, а також вивчення соціально-економічного, культурного потенціалу області та сприяння торговельно-економічному співробітництву. Очільники Тернопілля широко представили край пану Послу, розповіли про сільськогосподарські, промислові, туристичні можливості регіону.

Голова обласної ради подякував Надзвичайному та Повноважному послу Канади в Україні Роману Ващуку за підтримку його країни України « … у складний для нашої країни час агресії північного сусіда, – підкреслив Василь Хомінець. – коли на Сході точиться війна, ми, українці, дуже добре відчуваємо допомогу вашої країни як моральну, так і матеріальну. За це вельми вдячні Канаді».

Голова обласної ради наголосив на необхідності поглиблення співпраці із Канадою та створення у близькому майбутньому можливості підписання рамкових угод між Тернопіллям та провінцією Канади, між містами та навіть невеликими громадами двох країн. «Дуже хотілося б сприяти участі наших аграріїв у агрофорумах, які проводить Канада», – зауважив очільник облради.

Надзвичайний та Повноважний посол Канади в Україні Роман Ващук сказав, що з оптимізмом дивиться на перспективи спільної роботи та вважає, що посольство має стати одним із координаторів цього процесу.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття отримало ...
Наступна новина: На Львівщині розшукали ...

КОМЕНТАРІ