Закарпатський окружний адміністративний суд розгляне позов прокуратури області стосовно земель спортивного комплексу «Авангард»

Закарпатський окружний адміністративний суд розгляне позов прокуратури області стосовно земель спортивного комплексу «Авангард»

21.11.15 13:12 0 520
Львівський апеляційний адміністративний суд задоволив апеляційну скаргу прокуратури Закарпатської області, скасував незаконну ухвалу суду першої інстанції та призначив до розгляду Закарпатським окружним адміністративним судом позовну заяву прокуратури, заявлену в інтересах держави до Ужгородської міської ради, відділу землекористування (структурний підрозділ) та управління Держгеокадастру в Ужгородському районі з вимогою про визнання дій неправомірними та зобов’язання до їх вчинення.

Прокуратура звернулась до суду оскільки вважає, що посадовці вищевказаних установ невірно облікували землі в межах існуючої огорожі стадіону «Авангард» (8,4 га) в м. Ужгороді по вул. І.Франка,1 та віднесли їх до категорії земель громадської забудови.

Відтак, прокуратура вимагає в суді зобов’язати посадовців внести виправлення в облікові документи та класифікувати ці землі, як землі рекреаційного призначення, фізичної культури і спорту, що у майбутньому виключить можливість незаконного дерибану земель спортивного комплексу «Авангард».

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю

прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Чернівці: За участю ...

КОМЕНТАРІ