Юні закарпатці отруїлися алкоголем

Юні закарпатці отруїлися алкоголем

21.11.15 09:19 0 537
7-класник з с.Богдан Рахівського району розпив після школи з друзями пляшку самогону, після чого йому стало зле. А 9-класниця школи м.Виноградів опинилася в реанімації з алкогольним отруєнням.

Відразу два випадки отруєння алкоголем маємо за останню добу в краї. Ввечері 19 листопада в Рахівське відділення поліції надійшло телефонне повідомлення з районної лікарні про те, що до них доставлено з алкогольним отруєнням 13-річного школяра з с.Богдан.

Як з′ясували правоохоронці, сина виявила на підлозі хати без свідомості його мати й викликала «швидку». Справа в тому, що 7-класник після уроків не пішов додому, а розпив із друзями на території школи пляшку самогону. Прийшовши додому, підліток втратив свідомість.

Юного пацієнта госпіталізовано в реанімаційне відділення Рахівської лікарні. Загрози його життю немає.

Друга історія трапилася у Виноградові. Тут у ніч на 20 листопада «швидка» доставила до ЦРЛ без свідомості з діагнозом «алкогольне отруєння» 14-річну ученицю місцевої школи. Потерпілу теж помістили в реанімацію. Обставини отруєння 9-класниці алкоголем з′ясовують правоохоронці.

Працівники поліції звертаються з проханням до батьків підлітків і вчителів: приділяйте більше уваги неповнолітнім, цікавтесь їхнім дозвіллям, інтересами та колом друзів. Увага та турбота дорослих допоможе вберегти підлітків від біди.

Відділ комунікації ГУНП України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ