В Житомирській області поліцейські Звягельщини затримали злодіїв,які вдруге намагались обікрасти одне й теж підприємство

В Житомирській області поліцейські Звягельщини затримали злодіїв,які вдруге намагались обікрасти одне й теж підприємство

21.11.15 14:14 0 487
Розслідування крадіжки пального з сільськогосподарського товариства, що сталася улітку і де затримані є обвинуваченими, уже передається до суду. Проте молодики вирішили завершити задумане й вдруге спокусились на чуже добро.

До чергової частини Новоград-Волинського відділу поліції надійшло телефонне повідомлення від керуючого одного із сільськогосподарських підприємств району. За словами чоловіка, з приміщення товариства невідомі 19 листопада уночі викрали зварювальний апарат та 130 літрів дизельного пального.

Працівники слідчо-оперативної групи, прибувши на місце події та оглянувши територію підприємства, виявили неподалік сховок крадіїв. Ще за кілька годин оперативники встановили та затримали і їх самих.

Як розповів начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка, ними виявились двоє жителів райцентру, віком 21 та 24 років. Чоловіки раніше уже притягувались до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Крім того, улітку вони вже крали пальне з цього ж підприємства, за що були тоді затримані правоохоронцями.

Нині кримінальне провадження по першому факту передається на розгляд суду.

Цього разу підозрюваних затримали в будинку одного з них. Вони зізнались у причетності до крадіжки й розповіли, що, зірвавши замки на боксах, потрапили всередину приміщень. Звідти викрали зварювальний апарат та частину пального у каністрах. Згодом злили дизель ще й з паливного бака трактора, що стояв на території господарства.

Викрадене чоловіки заховали неподалік у кущах та планували частинами перенести до будинку одного із них.

За вказаним фактом розпочато ще одне кримінальне провадження (ч.3 ст. 185 ККУ). Затримані також перевіряються на причетність до інших подібних злочинів, учинених на території району. За чинним законодавством їм може загрожувати ув'язнення терміном від 3 до 6 років.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ