Хмельницька область: ізяславчани долучились до реалізації ініціативи «Дерева Миру»

Хмельницька область: ізяславчани долучились до реалізації ініціативи «Дерева Миру»

21.11.15 09:24 0 543
Протягом листопада 2015 року в Україні реалізовується ініціатива «Дерева Миру». Її метою є проявлення позиції за мир шляхом висадження дерев, що сприятиме озелененню територій, а також вихованню дбайливого ставлення громадян до довкілля та розвитку волонтерського руху в Україні.

У рамках реалізації проекту Всесвітньої соціально-екологічної ініціативи «Дерева Миру», ініційованої громадською організацією «Українські Креативні Реформатори», 19 листопада 2015 року, напередодні відзначення Дня Гідності та Свободи, в місті Ізяслав було проведено висадження ялинок, взамін всохлих, на алеї Героїв Небесної Сотні.

У заході взяли участь працівники відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації, ДП «Ізяславський держлісгосп», Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ліцей ім..О.Кушнірука», Ізяславського НВК «ЗОШ ІІ-ІІІ ст. № 5 ім.О.Онищука, гімназія».

Учасники акції засвідчили, що не зважаючи на національність, стать та вік кожен з нас хоче жити в мирі, кожен хоче жити в «зеленій» країні, кожен має нести свідомий сталий спосіб життя і щодня робити кроки, щоб залишити нашу Землю та ресурси наступним поколінням.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ