Партнерську перевірку ВАО АЕС завершено на Хмельницькій АЕС

Партнерську перевірку ВАО АЕС завершено на Хмельницькій АЕС

21.11.15 17:26 0 535
З 6 по 20 листопада експерти Всесвітньої асоціації операторів атомних електростанцій (ВАО АЕС) здійснювали партнерську перевірку на Хмельницькій АЕС.

Протягом двох тижнів проводилася перевірка виробничої діяльності ВП ХАЕС за наступними напрямками: організаційна структура, експлуатація, ремонт, інженерна підтримка, врахування досвіду експлуатації, радіаційний захист, аварійна готовність, пожежна безпека, хімія та підготовка персоналу.

Кращі фахівці ядерної галузі з Угорщини, Чехії, Росії, Болгарії, Вірменії, ПАР, Індії, Китаю, Англії та України були залучені до участі у партнерській перевірці.

На заключному засіданні генеральний директор Хмельницької АЕС Микола Панащенко висловив впевненість, що результати партнерської перевірки ВАО АЕС сприятимуть покращенню роботи в різних напрямках діяльності енергетичного підприємства.

Керівник команди експертів Іштван Радноті відзначив відкритість ХАЕС для діяльності міжнародних експертів, подякував за додаткову можливість візуального спостереження за виконанням ремонтних робіт під час планово - попереджувального ремонту на енергоблоці №2 Хмельницької АЕС. Підсумовуючи результати партнерської перевірки, очільник міжнародної команди також акцентував, що спільними була не лише діяльність експертів та персоналу ХАЕС, а й взаємовідповідальність за безпечну експлуатацію ядерних енергоблоків.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ