У Хмельницькій області шепетівчани провели в останню путь Руслана Скотенюка

У Хмельницькій області шепетівчани провели в останню путь Руслана Скотенюка

21.11.15 12:31 0 528
Сумний, похмурий ранок п'ятниці… Природа немов відчуває, що не час веселитися, Шепетівщина прощається зі своїм сином. Вже одинадцятим з тих, хто покинувши сім'ю, дім та роботу пішов захищати мир та спокій, загрозою для яких став буремний Схід, і не повернувся додому живим. Плаче громада, навіть затягнуте хмарами небо сипле сльозами дощу, адже нема більше героїчної та мужньої людини Скотенюка Руслана, тіло якого привезли 19 листопада із Донецької області, де він загинув, до кінця виконуючи свій військовий обов'язок по захисту рідної землі.

На площі імені Тараса Шевченка міста Шепетівка надзвичайно людно, у багатьох в руках живі квіти та вінки. Тут усі: представники влади, депутати, громадські діячі, військовослужбовці і пенсіонери. Всі вони зібралися для того, щоб провести в останню путь ще одного героя.

З бойовим товаришем прощаються ті, хто воював із ним пліч-о-пліч у зоні проведення Антитерористичної операції, згадують його мужність та героїзм, згадують про його мрії та сподівання. Говорять слова співчуття рідним та близьким представники влади, односельчани, духовенство. Звучать слова про те, що герої не вмирають, а просто перестають бути поряд з нами, живучи доти, доки жива пам'ять про них. Тож сподіваємося, що Руслан Скотенюк назавжди залишиться у пам'яті молодим, мужнім та живим, а слава про його подвиги буде вічною.

Вічна пам'ять загиблим, вічна пошана тим, хто чесно і до кінця боровся з ворогом, щоб не пустити його далі та зберегти мир та спокій.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У жителя Хмельниччини ...
Наступна новина: У Хмельницькому поліцейські ...

КОМЕНТАРІ