На Хмельниччині працівники ДСНС провели роботу щодо недопущення виникнення пожеж в житловому секторі

На Хмельниччині працівники ДСНС провели роботу щодо недопущення виникнення пожеж в житловому секторі

21.11.15 14:23 0 470
Рятувальники Кам’янеччини продовжують навчати населення правилам безпечної поведінки та діям в разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Так, 19-20 листопада рятувальники спільно з працівниками поліції та соціального захисту провели відпрацювання житлового сектору на території Пановецької сільської ради.

Фахівці Служби «101» інструктували громадян щодо дотримання правил безпеки під час використання електричних опалювальних приладів, застерегли від використання саморобних обігрівачів та закликали не перевантажувати електромережу потужними споживачами. Особливо пильно рекомендували оглянути печі опалення та привести їх в справний стан.

Рятувальники акцентували увагу батьків малолітніх дітей на необхідність слідкувати за поведінкою дітей, аби до їхніх рук не потрапили сірники та запальнички. Адже дитячі пустощі з вогнем несуть за собою, як правило, трагічні наслідки.

Під час профілактичних заходів рятувальники поширили серед населення листівки та інші друковані матеріали з правилами безпеки, де усі ключові аспекти детально окреслені та проілюстровані.

2 ДПРЗ ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ