На Хмельниччині рятувальники навчають населення правилам пожежної безпеки

На Хмельниччині рятувальники навчають населення правилам пожежної безпеки

21.11.15 13:09 0 515
19 листопада працівниками Деражнянського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області спільно з працівниками соціального захисту та працівниками поліції було здійснено відпрацювання населеного пункту с. Шарки, з метою запобігання виникнення пожеж та їх трагічних наслідків, покращення протипожежного стану житлового фонду та навчання населення елементарних вимог правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Під час обходів помешкань громадян проводилися бесіди щодо дотримання правил пожежної безпеки, де акцентувалася увага на тому, що слід сумлінно дотримуватися правил безпечної поведінки, не залишати дітей без нагляду, а також постійно перевіряти справність опалювальних приладів. Особливу увагу було приділено одиноким, пристарілим, а також багатодітним сім’ям.

Крім того, під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники звернули увагу населення на сумну статистику загибелі людей та розповсюдили серед населення листівки та пам’ятки застережливого характеру, де чітко вказані дії під час виникнення пожежі та під час виникнення екстремальних ситуацій.

Деражнянський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Закарпатський окружний ...

КОМЕНТАРІ