В Івано-Франківській області школа підвищення оперативної майстерності

В Івано-Франківській області школа підвищення оперативної майстерності

21.11.15 12:34 0 562
Для вдосконалення професійних навичок рятувальників існує шко­ла пі­д­вищення оперативної май­с­тер­но­сті, де бійці оперативних під­ро­зділів вча­ться працювати в умовах, наближених до реальних.

Такі заняття 19 листопада пройшли на базі ава­рійно-рятувального загону спеці­­а­ль­­­ного призначення У ДСНС в обла­сті. Свою професійну майстер­ність вдосконалювали заступники начальників ДПРЧ, ЧСПП, ДПРП та ППЧ.

Прог­рама заходів складалася з двох частин: теоретичної та практичної. Теоретична частина мала вигляд лекцій, на яких вивчалися алгоритм взаємодії Державного агентства автомобільних доріг України та ДСНС України під час спільних заходів з протидії загрозам ускладнення дорожнього руху в зимовий період, а також Плану протидії загрозам і реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду на території області.

Також рятувальники склали заліки на допуск до самостійного виконання обов’язків керівника гасіння пожежі.

Наступний етап занять – це пра­­­­­ктичне відпрацювання дій у випадку різних надзвичайних ситуацій. Рятувальники здійснили оперативне розгортання відділення з встановленням АЦ-40 на водо джерело з подачею двох стволів. А також відпрацювали прийоми та способи рятування людей із задимленої зони ланкою ГДЗС.

Заняття завершилися підбиттям підсумків.

У ДСНС в області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Обгорили питання ...

КОМЕНТАРІ