На Тернопіллі рятувальники провели рейд спрямований на запобігання нещасних випадків

На Тернопіллі рятувальники провели рейд спрямований на запобігання нещасних випадків

21.11.15 17:25 0 503
19 листопада рятувальники Підволочиського районного відділу У ДСНС України у Тернопілській області разом із представниками газової служби, РЕМу, Територіального центру по обслуговуванню одиноких пристарілих людей, депутатами Скалатської міської ради провели рейд з безпеки життєдіяльності серед мешканців міста Скалат. Фахівці ДСНС нагадали людям щодо дотримання основних правил поводження з електричними приладами в осінньо-зимовий період. Під час заходу рятувальники вручили жителям Скалату пам'ятки із правилами використання електропобутових приладів.

У цей же день вогнеборці завітали до місцевих школярів. Діти радо зустріли гостей, адже знали, що зустрічі з рятувальниками завжди цікаві, пізнавальні та насичені. Фахівці служби порятунку розповіли про різноманітні види небезпек, які підстерігають у побуті, на вулиці та в громадських місцях. Вони зазначили, що більшість надзвичайних подій трапляються саме з вини людини, необачного ставлення до власної безпеки

та ігнорування елементарних норм і правил. Опісля було відпрацьовано гасіння умовної пожежі, під час якої усіх учасників навчального процесу було евакуйовано із шкільного приміщення. Наприкінці вогнеборці показали техніку, яка перебуває у них на озброєнні, а найдопитливішим хлопчакам навіть дозволили надягнути бойове спорядження.

Дітвора щиро дякувала гостям за корисну та цікаву інформацію.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ