На Тернопільщині назвали переможців конкурсу «Ми в Україні і Україна в нас»

На Тернопільщині назвали переможців конкурсу «Ми в Україні і Україна в нас»

21.11.15 13:34 0 526
З ініціативи корпорації «Агропродсервіс» та за участю департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА, 20 листопада 2015 року відбулися урочистості з нагоди відзначення переможців обласного конкурсу-виставки авторських фотографій юних аматорів на патріотичну тематику: «Ми в Україні і Україна в нас», присвяченого загальнонаціональному Дню Гідності та Свободи.

Конкурс, участь у якому брали учні та студенти загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів області віком від 15 до 17 років із червня до жовтня цього року проводився з метою реалізації завдань формування національної і громадянської свідомості підростаючого покоління, почуття взаємозв'язку з малою батьківщиною, розвитку і реалізації творчих здібностей, організації змістовного дозвілля, позанавчальної та позааудиторної роботи, виявлення особистого бачення зразків та прикладів проявів патріотизму, любові до України, вивчення історії рідного краю засобами фотомистецтва, пропаганди кращих робіт юних фотоаматорів, морального та матеріального заохочення дітей та юнацтва.

Привітати фіналістів та переможців художньо-патріотичного конкурсу завітали: голова журі, заслужений журналіст України, член національної спілки журналістів України, краєзнавець Василь Бурма, генеральний директор корпорації «Агропродсервіс» Іван Чайківський та директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Любомир Крупа.

«Я люблю свою країну, я тут народився, я роблю все, щоб вона стала кращою, я щиро хочу, аби кожен із вас також всім серцем любив свою Батьківщину, тому ідея цього проекту полягає в тому, щоб молодь власноруч відобразила усю прекрасність та неповторність своєї рідної землі. – звернувся у вітальному слові до присутніх генеральний директор корпорації «Агропродсервіс» Іван Чайківський. - Я думаю, що нам потрібно буде продовжувати цей конкурс, і в подальшому він стане щорічним».

Під час урочистостей нагороджено 15 учасників преміями по 1000 гривень, а також авторів найкращих робіт: грамотою департаменту освіти і науки облдержадміністрації і ПАП "Агропродсервіс" переможців обласного (заключного) етапу конкурсу-виставки авторських фотографій юних аматорів «Ми в Україні і Україна в нас» за зайняте ІІІ місце з грошовою винагородою у розмірі 10 000 грн. нагороджено вихованця Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді, за створення фотографії «Разом з Україною» - Василя Погорільця, а грамотами департаменту освіти і науки облдержадміністрації і ПАП

"Агропродсервіс" переможців обласного (заключного) етапу конкурсу-виставки

авторських фотографій юних аматорів «Ми в Україні і Україна в нас» за зайняте ІІ місце з грошовою винагородою у розмірі 15 000 грн. нагороджено ученицю Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 16 імені Володимира Левицького, за створення фотографії «Коли ти не в змозі обирати» Тетяну Тиш та студентку економічного коледжу приватного вищого навчального закладу "Тернопільський комерційний інститут", за створення фотографії "Щасливе дитинство" Марію Пенчук.

«Я займаюся фотографією уже досить давно, і це не перший фотоконкурс, в якому я приймала участь, проте саме він, в порівнянні з іншими, широко розкриває можливості учасників, даючи змогу продемонструвати ту Україну, яку ми бачимо відтворити найважливіше своїми очима, а це для нас надзвичайно важливо» - розповіла одна із переможниць конкурсу, учениця Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 16 імені Володимира Левицького Тетяна Тиш.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Вінничині набрала ...

КОМЕНТАРІ