Тернопілля: степан Барна зустрівся з представниками компанії «BERTSCHenergy»

Тернопілля: степан Барна зустрівся з представниками компанії «BERTSCHenergy»

21.11.15 14:19 0 553
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна зустрівся з представниками компанії «BERTSCHenergy».

Іноземну сторону представляли Філіп Колбітч - менеджер по продукції «BERTSCHenergy» та Іван Заруба - керівник представництва «BERTSCHenergy» у Мінську (Республіка Білорусь).

Як зазначили іноземні гості, «BERTSCHenergy» пропонує широку програму поставок та послуг в галузі промислової та енергетичної техніки.

Під час зустрічі обговорили питання налагодження співпраці з підприємствами Тернопільщини.

«В умовах збільшення ціни на природній газ питання енерозбереження є дуже важливим для нас, - наголосив Степан Барна. – Сподіваюся, у нашій області ви знайдете надійних партнерів та зможете налагодити ефективну співпрацю».

Довідково: Компанія «BERTSCHenergy» пропонує комплексні рішення в області енергетичної, теплової та утилізаційної техніки.

Компанія є надійним партнером у всіх технічних рішеннях уздовж технологічного ланцюжка: підготовка горючих речовин, технологія згоряння з очищенням газів, що відходять, генерація електричної енергії, автоматизація та управління установками в цілому.

«BERTSCH» пропонує повний спектр обладнання від парових та водогрійних котлів до комплексної когенерації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині працівники ...

КОМЕНТАРІ