На Тернопіллі обласні служби цивільного захисту демонстрували роботу під час осінньо-зимового періоду

На Тернопіллі обласні служби цивільного захисту демонстрували роботу під час осінньо-зимового періоду

21.11.15 11:38 0 492
Тренування органів управління Тернопільської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту провели 19 листопада. Участь прийняли усі обласні служби цивільного захисту. Під час тренувань відпрацьовували навички оперативного реагування у випадку надзвичайних ситуацій через несприятливі погодні умови в осінньо-зимовий період.

Захід провели з метою підготовки служб до виконання завдань щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій. Це стосується ліквідації небезпечних метеорологічних явищ - сильний снігопад, снігові замети та хуртовини, сильне налипання снігу, ожеледиці, сильні морози. Наслідком цього може стати обмеження чи припинення постачання електроенергії і газу, аварії на об'єктах життєзабезпечення.

Участь у тренуваннях взяв голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна. Керівник краю перевірив кількість та стан необхідної техніки для роботи служб цивільного захисту в зимовий період, а також ознайомився з порядком взаємодії органів виконавчої влади всіх рівнів у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі відкрили ...
Наступна новина: У Вінниці розпочався ...

КОМЕНТАРІ