У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на підприємстві ПрАТ "Консюмерс-Скло-Зоря»

У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на підприємстві ПрАТ "Консюмерс-Скло-Зоря»

21.11.15 10:54 0 573
19 листопада рятувальники 3-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС у Рівненській області провели тактико-спеціальні навчання на одному з провідних виробників стандартної і ексклюзивної склотари в Україні ПрАТ "Консюмерс-Скло-Зоря», що розташовується в селі Зоря Рівненського району.

На підприємстві працює понад півтисячі робітників, а в технологічному процесі використовуються потужні газові печі для випалюваня скломаси. У разі позаштатної ситуації наслідки від пожежі чи вибуху можуть бути катастрофічними. «Тому рятувальникам спільно з адміністрацією та добровільною пожежною дружиною об’єкту потрібно відпрацювати чіткий алгоритм дій щодо попередження та недопущення надзвичайних подій», - сказав начальник міськрайонного управління ГУ ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Віктор Бабак.

За тактичним задумом в результаті порушень технологічного процесу в цеху №1 виникла пожежа в приміщенні є потерпілий. Силами ДПД було проведено евакуацію персоналу та розпочато гасіння умовної пожежі первинними засобами пожежогасіння. Тим часом на гасіння пожежі прибув підрозділ 4-ї державної пожежно-рятувальної частини з смт. Клевань. Вогнеборці в складі ланки ГДЗС провели пошук та рятування потерпілого з цеху, одночасно подали на гасіння водяні стволи. За лічені хвилини пожежа була ліквідована.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пенсійний фонд України ...
Наступна новина: Львівський рятувальник ...

КОМЕНТАРІ