У Волинській області рятувальники провели профілактичну роботу серед населення щодо дотримання правил безпеки в осінньо-зимовий період

У Волинській області рятувальники провели профілактичну роботу серед населення щодо дотримання правил безпеки в осінньо-зимовий період

21.11.15 10:45 0 479
20 листопада працівники Ковельського міськрайонного відділу УДСНС України у Волинській області та вільний від чергування особовий склад державної пожежно-рятувальної частини №4 здійснили просвітницькі заходи з метою навчання населення правил безпеки. Відпрацювання відбулося у Мощенській сільській раді та в місті Ковелі.

До проведення роз’яснювальної та агітаційної роботи по розповсюдженню пам’яток серед населення щодо дотримання правил пожежної безпеки у житловому секторі долучились представники сільської ради та соціальні працівники. Особливу увагу співробітники ДСНС традиційно приділили громадянам похилого віку, одиноким, багатодітним сім’ям та іншим соціально-незахищеним верствам населення.

Рятувальники інформували громадян про головні причини пожеж протягом осінньо-зимового періоду, роз’яснювали шляхи їх запобігання, наголошували на обережному поводженні з вогнем та суворому дотримання правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням та правилами користування електричними приладами.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі грошову ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ