Луцькі інспектори поліції обговорювали питання взаємодії із працівниками департаменту соціальної політики

Луцькі інспектори поліції обговорювали питання взаємодії із працівниками департаменту соціальної політики

21.11.15 15:19 0 545
У нараді взяли участь заступник начальника Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Леонід Прокопчук, заступник директора департаменту соціальної політики Луцької міської ради Тетяна Корецька, особовий склад інспекторів луцького відділу поліції, соціальні працівники.

Нараду розпочала Тетяна Корецька, яка розповіла про соціальні аспекти роботи з населенням, повідомила про труднощі, з якими стикаються у роботі співробітники служби.

– Буває зачиняють двері квартири прямо перед носом, – скаржиться заступник директора соціальної політики. – Іноді погрожують співробітникам, навіть доходить до фізичного насильства. А тому, вважаю, що співпраця з правоохоронцями повинна бути чітко налагоджена. Тоді в подібних ситуаціях ми зможемо разом знаходити правильний вихід.

Учасники зустрічі обмінялися необхідною інформацією про осіб, які потребують соціальної допомоги. Правоохоронці роздали всім соцпрацівникам свої візитівки, аби ті в будь-який момент могли відразу звернутися до інспектора поліції за допомогою.

– Під час зустрічі обговорили питання взаємодії інспекторів поліції і соціальних працівників, які спілкуються з різними категоріями громадян, – розповідає Леонід Прокопчук. – Надалі ми будемо ініціювати проведення таких зустрічей, аби оперативно вирішувати всі проблемні питання, які виникають під час взаємодії цих служб.

Сектор комунікації ГУ НП

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: На засіданні ...
Наступна новина: Поліція Вінниччини просить ...

КОМЕНТАРІ