На Хмельниччині група швидкого реагування

На Хмельниччині група швидкого реагування "на гарячому" затримала неповнолітніх злодіїв

22.11.15 16:09 0 551
Впродовж одного вечора зловмисники об'їхали кілька сіл Летичівського району, де викрали 3 велосипеди, автомобіль «ИЖ М-412» та були затримані під час крадіжки оргтехніки з Митковецької сільської ради.

19 листопада близько 18.00 до чергової частини Летичівського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки села Ставниця про те, що поблизу місцевого кафе «Скорпіон» невідомі викрали одразу 3 велосипеди.

На пошуки зловмисників вирушила група швидкого реагування. На автодорозі поблизу села Волосівці правоохоронці виявили побитий і залишений на узбіччі автомобіль «ИЖ М-412», який кількома годинами раніше був викрадений у місцевого жителя.

Було встановлено, що до вчинення усіх цих злочинів причетні одні і ті ж особи. Затримали їх «на гарячому» в селі Митківці: демонтувавши віконне скло, зловмисники проникли у місцеву сільську раду та винесли звідти три комп'ютерні монітори та системні блоки.

Крадіями-гастролерами виявилися двоє неповнолітніх мешканців Хмельницького району 16 та 17 років. Згодом з'ясувалося, що разом з ними вчиняв злочини і 18-річний житель села Волосівці, який вже відбував покарання за крадіжки і тільки нещодавно звільнився із місць позбавлення волі.

Правопорушники у скоєному зізналися. За даними фактами слідчим відділенням Летичівського відділу поліції відкрито кримінальні провадження за ч. 1 та 3 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального Кодексу України. Зловмисникам загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Житомирщині поліцейські ...

КОМЕНТАРІ