На Тернопіллі звернення голови ОДА Степана Барни з нагоди другої річниці Революції Гідності

На Тернопіллі звернення голови ОДА Степана Барни з нагоди другої річниці Революції Гідності

22.11.15 15:05 0 532
Дорогі краяни!

Два роки тому ми вийшли на Майдан та продемонстрували свій європейський вибір. Цей день – 21 листопада 2013 року – показав, що українці вболівають за зміни в державі.

Революція Гідності увіковічнила справжніх Героїв нашої країни, які вийшли задля утвердження європейських цінностей і віддали своє життя за Україну. Серед перших Героїв – Героїв Небесної Сотні – шестеро жителів Тернопільщини, яких ми пам'ятаємо по-іменно та схиляємо голову перед їхнім патріотизмом.

Наша боротьба не завершена, революція триває. Ми зуміли відновити армію держави. На Тернопільщині функціонує 44-а артилерійська бригада. Близько 2,5 тисяч наших військовослужбовців захищають країну на Сході. Також у зоні АТО працюють представники СБУ, правоохоронці та волонтери.

Ми розпочали реформи, які свідчать про перші результати боротьби. Це адміністративно-територіальна реформа, яка дає перспективи нашим громадам розвиватись та втілювати важливі проекти. На Тернопільщині найбільша кількість новостворених громад, і це лише початок. Триває також зміна підходів у роботі правоохоронних органів. При відборі кадрів до поліції вагомого значення набирають такі поняття, як репутація кожного працівника та рівень довіри до нього з боку громадськості.

Головне досягнення українців в ході революції– це усвідомлення відповідальності за розбудову свого краю та своєї держави. Ми єднаємось для виконання цього завдання – єднаємось не навколо партійних ідеологій чи громадських ініціатив, а навколо синьо-жовтого прапору України. Наш напрямок – лише до перемоги!

Слава Україні! Героям Слава!

Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ