На Хмельниччині вогнеборці ліквідували пожежу в приміщенні кафе-бару

На Хмельниччині вогнеборці ліквідували пожежу в приміщенні кафе-бару

22.11.15 12:37 0 542
20 листопада о 15:45 на пункт зв’язку 13-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про густий чорний дим, який виходив з покрівлі кафе у центрі м. Ізяслав, на вул. Шевченка.

За підвищеним номером виклику до місця події прибули пожежно-рятувальні підрозділи міст Ізяслава, Славути та Нетішина, а також добровільна пожежна дружина Ізяславського лісового господарства та два відділення Ізяславської виправної колонії. На час прибуття вогонь встиг поширитися на дах будівлі та існувала загроза його розповсюдження на поряд розташований будинок побуту.

У зв’язку із сильним задимленням на пожежі працювало дві ланки газодимозахисної служби. Пожежа площею 204 кв. м була локалізована о 16:50, ліквідована о 17:10. Завдяки злагодженим та професійним діям вогнеборці запобігли розповсюдження вогню на розташований поруч будинок побуту та магазин.

До гасіння пожежі було залучено 19 рятувальників ДСНС на 6 одиницях пожежної та спеціальної техніки, а також працівники міліції, комунальні служби, аварійні служби газу та енергетики.

Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття на площі 204 кв. м, а також майно та речі громадського закладу.

Причина пожежі та збитки – встановлюються.

Нещасних випадків на пожежі не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ