На Львівщині правоохоронці застерігають підлітків від легковажності на дорозі

На Львівщині правоохоронці застерігають підлітків від легковажності на дорозі

22.11.15 17:50 0 642
Працівники поліції зустрілися з учнями Вищого професійного училища №29 міста Львова. Правоохоронці розповіли підліткам про те, якими можуть бути наслідки легковажності на дорозі, а також застерегли їх від необачних кроків та помилок.

До учнів звернулася керівник Громадського комітету транспортної безпеки Львівщини Світлана Снігур. Вона наголосила: тільки спільними зусиллями можна вирішити проблему дорожньо-транспортного травматизму, адже безпека на дорозі – залежить від кожного.

Майор поліції Галина Лемішко розказала підліткам про основні причини автопригод, у які потрапляють їхні ровесники, звернула увагу на помилки, через які найчастіше стаються такі випадки.

Представниця поліції зазначила: чимало небезпек очікує пішохода у вечірній час, тому у цю пору слід бути якомога обережнішими, одягатися яскраво та використовувати на одязі світлоповертачі.

Майор поліції також розповіла підліткам про правила безпеки для пасажирів та велосипедистів.

Про статистику ДТП за участю пасажирського транспорту учні дізналися від представника управління Укртрансінспекції у Львівській області, а командир роти патрульної поліції Львова Андрій Пушкар розказав дітям про роботу поліцейських та відповів на їхні запитання.

Відділ управління превентивної діяльності

Головного управління Національної поліції

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ