На Житомирщині поліцейські розшукують зухвалого розбійника

На Житомирщині поліцейські розшукують зухвалого розбійника

22.11.15 16:21 0 557
20 листопада до Бердичівського віділу поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на будинок жителів райцентру та нанесення ножових поранень господарям. У результаті зловмисник забрав з оселі потерпілих гроші та зник. У рамках кримінального провадження поліція розшукує нападника.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що близько 19.40 до будинку, в якому проживають 74-річна пенсіонерка та її 53-річний син, вдерся невідомий чоловік. Вимагаючи гроші, він завдав обом господарям численних поранень предметом, схожим на ніж. Після того забрав 1000 гривень і зник у невідомому напрямку.

За попередніми висновками лікарів, у літньої господарки та в її сина множинні різані рани шиї та грудної клітки. Жінка нині госпіталізована.

Як повідомив начальник Бердичівського відділу поліції Роман Зайцев, відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження поліція вживає усіх необхідних заходів для встановлення особи розбійника та його затримання.

За чинним законодавством, розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, карається позбавленням волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Бердичівський ВП ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині група ...
Наступна новина: В Житомирській області на ...

КОМЕНТАРІ