У Житомирському районі поліція затримала чоловіка,який нишпорив по чужим домогосподарствам

У Житомирському районі поліція затримала чоловіка,який нишпорив по чужим домогосподарствам

22.11.15 18:00 0 586
20 листопада до Житомирського відділення поліції звернулися жителі сіл Давидівки і Барашівки із повідомленням про крадіжки. Поліція встановила причетність до вчинення злочинів однієї й тієї ж особи. Розпочато досудове розслідування.

Житель с. Давидівки повідомив, що у період часу з 8 до 20 години 19 листопада з його будинку викрадено золотий ланцюжок вартістю понад 2 тисячі гривень.

У той же день про крадіжку електроінструменту із гаража свого домогосподарства до міліції повідомив і житель с. Барашівки.

Інформація про ці події була належним чином зареєстрована й розпочаті кримінальні провадження. Правоохоронці, які працювали на місцях подій, зібрали низку доказів причетності до вчинення злочинів однієї й тієї ж особи.

У результаті проведених заходів поліція встановила, що до обох крадіжок причетний житель с. Давидівки, в якого вилучено викрадений у с. Барашівці інструмент.

Нині триває досудове розслідування за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством, подібні дії караються позбавленням волі строком від 3 до 6 років.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ