На Закарпатті поліцейські борються зі стихією та слідкують за безпекою дорожньго руху

На Закарпатті поліцейські борються зі стихією та слідкують за безпекою дорожньго руху

23.11.15 14:13 0 496
Через інтенсивні опади Закарпаття підтопило. За останніми даними, в краї підтоплено більше 340 дворогосподарств (у тому числі 165 житлових будинків), 17 га сільгоспугідь. Вода зайшла до помешкань людей на Міжгірщині, Воловеччині та в Іршавському районі. Найбільше потерпає від стихії Тячівщина та Рахівщина.

ВІДЕО: https://youtu.be/aEKVUAFmElk

У Тячівському районі знеструмлено 3 населені пункти, один – у Рахівському районі. У Колочаві на Міжгірщині пошкоджено 3 деревяні та 2 металеві мости, а також зруйновано 3 металеві переходи через річку.

У Рахові було перекрито дорогу з Ужгорода та Івано-Франківська. У селі Костилівка річка вийшла з берегів та затопила дорогу. Зараз рух частково відновлено для легкових машин у напрямку Ужгород-Рахів.

Перекритою залишається дорога на Івано-Франківщину (траса Мукачево-Рогатин). У селі Білин гірські потоки з сумішшю грунту та каміння заливають дорогу, через що доводиться перекривати рух автотранспорту для її розчищення.

Залишається загроза підтоплення інших ділянок автодороги та деяких населених пунктів Рахівського району. Також можливі нові зсуви грунту.

Весь особовий склад Рахівського відділення поліції задіяно на охорону громадського порядку та забезпечення безпеки дорожнього руху.

Для ліквідації наслідків негоди задіяні працівники Служби автомобільних доріг та рятувальники.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ