Житомирська область: за добу рятувальники двічі ліквідовували пожежі в житлових будинках

Житомирська область: за добу рятувальники двічі ліквідовували пожежі в житлових будинках

23.11.15 16:20 0 612
21 листопада о 22:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку в с. Жовтівка Володарсько-Волинського району. Про загорання рятувальників повідомили сусіди, так як власник в оселі не проживає.

По прибуттю до місця події бійців ДСНС було встановлено, що вогнем охоплено повністю дерев’яну господарську будівлю, яка була розташована біля будинку, автомобіль «Audi 100», який знаходивсяв середині споруди, також вогнем було охоплено фронтон та стіну оселі. Зусиллями двох бойових відділень бійців ДСНС о 00:50 пожежу було ліквідовано. Однак внаслідок пізнього виклику рятувальників та легкозаймистості вогнем знищено господарську будівлю, автомобіль «Audi 100», пошкоджено 10 кв.м покрівлі, фронтон та веранду житлового будинку.

До ліквідації займання залучалося 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Попередньо, пожежа сталося через коротке замикання в електромережі.

Минулої доби, ще одну пожежу в житловому будинку о 22:01 ліквідовували вже бійці 27-ї державної пожежно-рятувальної частини на одній із вулиць смт Червоноармійськ. Менш ніж за годину рятувальники ліквідували загорання. Вогнем пошкоджено 1 кв.м перекриття.

Внаслідок обох загорянь загиблих та травмованих немає. Наразі всі обставини події встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ