У Житомирі державне підприємство передало автівку для потреб спецпідрозділу Служби безпеки України

У Житомирі державне підприємство передало автівку для потреб спецпідрозділу Служби безпеки України

24.11.15 08:06 0 468
Керівники державного підприємства «Житомирський лікеро-горілчаний завод» Державного управління справами безкоштовно передали представникам Управління СБУ в Житомирській області позашляховик для подальшого використання у районі проведення Антитерористичної операції.

За словами представників підприємства, рішення віддати позашляховик саме співробітникам Управління СБУ було прийнято враховуючи їх професійну роботу, в тому числі й у районі АТО. Ще з весни минулого року військовослужбовці УСБУ беруть участь у контртерористичних заходах, викриваючи злочинну діяльність терористів та їхніх поплічників, корегувальників вогню і снайперів, вербувальників і агітаторів до участі у бандформуваннях самопроголошених «республік».

За повідомлення прес-групи УСБ України в Житомирській області, очільники Управління та співробітники спецпідрозділу УСБУ відзначають надзвичайну важливість і своєчасність цього подарунку.

Дякуючи керівництву ЖЛГЗ за підтримку, вони зазначили: «Будемо сподіватися, що ця техніка допоможе зробити багато добрих справ, врятує не одне життя, і віримо, що з Вашою допомогою та допомогою інших небайдужих людей – таких, як Ви, перемога у протистоянні на Сході України буде за нами!».

Після переобладнання та доукомплектування відповідно до військових потреб позашляховик разом із співробітниками спецпідрозділу УСБУ вирушить для виконання покладених на Службу безпеки бойових завдань у визначений для Управління район у зоні проведення Антитерористичної операції.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді водій ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ