Голова ОДА оглянув,як проходить реконструкція дитячих садків у Житомирі.

Голова ОДА оглянув,як проходить реконструкція дитячих садків у Житомирі.

24.11.15 13:43 0 481
У Житомирі триває реконструкція двох дитячих садочків за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету.

20 листопада голова облдержадміністрації Сергій Машковський перевірив, як продовжуються ремонтні роботи.

У дошкільному навчальному закладі № 32 по вул. Якубовського, 10 у Житомирі планується провести всі роботи з відновлення закладу, де будуть навчатися діти з особливими потребами.

Оглянувши, як проходить реконструкція закладу, Сергій Машковський залишився незадоволений роботою, оскільки наявне значне відставання від запланованих обсягів. Основна проблема в тому, що підрядник навіть не намагається підсилити виконання завдань, щоб вкластися у визначені терміни.

— «Оскільки за реалізацію коштів ДФРР несе відповідальність обласна державна адміністрація, я вимагатиму пришвидшення робіт. Підряднику дано 2 тижні, щоб надолужити ті терміни, які були поставлені з початку реконструкції. Якщо за цей час я не побачу покращення, будемо або знімати кошти, або змінювати підрядника і планувати цей об'єкт на 2016 рік. Ми не можемо допустити, щоб кошти були не використані або ж використані неефективно. Ці об'єкти є соціально значущими, Житомир вкрай потребує збільшення кількості дитячих садків, але ми не будемо виділяти кошти, якщо бачитимемо, що об'єкт не буде реалізовано», – зазначив Сергій Машковський.

Натомість реконструкція приміщення дошкільного навчального закладу №58 за адресою вул. Крошенська, 12б відбувається з позитивною динамікою, виконані роботи відповідають визначеним термінам.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Надал: «Тернопіль ...
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ